Umyté, navoskované, ochránené auto proti UV žiareniu len za 2,50 €? Je to možné?

Chcete ušetriť pri umývaní v samoobslužných umyvárňach? Poradíme vám, ako si rýchlo umyť, navoskovať a aplikovať nano ochranu na celé auto iba za 2,50 €.

Používate samoobslužnú autoumyváreň a chcete mať auto nie len opláchnuté, ale aj vyleštené, navoskované a ochránené proti vonkajším elementom? Chcete mať čisté aj prahy dverí, oživené plasty, perfektne vyčistené disky a pneumatiky ako nové?

Nedostatky bezdotykového umývania?

Možno neviete, ale aj po použití chémie pri bezdotykovom umývaní nie je povrch dokonalo čistý. Ako to zistíte? Ak položíte predmet napr. plastovú fľašu na prednú kapotu, mala by sa skĺznuť. Ak sa neskĺzne, povrch nie je stále dobre očistený a ochránený pred vonkajšími elementami.

Postup na lacné, ale dokonalé umytie a navoskovanie auta.

  1. V samoobslužnom umývacom boxe zvoľte základný program oplach vodou. Pri stredne veľkom aute bude stačiť 50 centov. Rýchlo zbavte oplachom karosériu a kolesá prachu a bežných nečistôt. O ostatné sa postará autokozmetika Ecoautowash.

  2. Nechajte stiecť vodu z karosérie, prípadne použite mikrovláknovú utierku a vodu zotrite. Teraz máte povrch pripravený na záverečné dočistenie, vyleštenie a ochranu karosérie.

  3. Použite prostriedok ULTRA NANO WASH & WAX, ktorý pomocou špeciálnych aktívnych činidiel, zmäkčovadiel a polymérov zbaví auto aj zostatkových nečistôt a zároveň navoskuje karnaubským voskom, vyleští a vytvorí nano a UV ochranu pred vonkajšími vplyvmi.

 

Postup je jednoduchý a rýchly. Zaberie to len niekoľko minút. Môžete tak urobiť priamo na autoumyvárke, no autokozmetika ecoautowash je formulovaná tak, že ju možno použiť aj na sucho napr. pri príchode na parkovisko, do garáže a pod.

  1. Nasprejovať na karosériu na menšiu plochu cca 0,5m2. Rozdeľte si plochu na menšie časti a čistite po častiach.

  2. Zotrieť. V druhom kroku jemne zotrite dlhým súvislým ťahom čistenú plochu mikrovláknovou utierkou EcoAutoWash. Zostatkové nečistoty a mastnota sú nasaté do mikroskopických vlákien utierky a vyzdvihnuté z čisteného povrchu. Súčasne nano častice, polyméry a karnaubský vosk obsiahnuté v produkte vytvoria ochrannú vrstvu laku.

  3. Vyleštiť. V treťom kroku použite suchú/čistú utierku z mikrovlákna EcoAutoWash a vyleštite do zrkadlového lesku.

 

Vytvorená ochranná vrstva odpudzuje vodu a nečistoty, čo znamená menej časté návštevy autoumyvárne a jednoduchšie a rýchlejšie ďalšie umývanie z dôvodu, že sa nečistoty na povrch ochránený nano technológiou nedokážu pevne prichytiť.

Ultra Nano Wash & Wax môžete použiť aj na sklá a slúži aj ako tekuté stierače.

Ako vyčistiť vnútorné prahy dverí, ktoré väčšinou ostávajú neumyté?

Jednoducho nastriekajte Ultra Nano Wash & Wax na znečistené vnútorné prahy dverí. Mikrovláknovou utierkou jedným ťahom zotrite nečistoty. Druhou čistou utierkou vyleštite do vysokého lesku. Netreba nič viac robiť a povrch je vyleštený a ochránený.

Veľkou výhodou používania Ecoautowash je, že po aplikácii zostáva povrch veľmi hladký, čo bráni zachytávaniu nečistôt a tým je následné čistenie oveľa rýchlejšie a jednoduchšie.

V umývacích boxoch rýchlejšie umytie znamená lacnejšie umytie.

Vlastnosti a výhody

  • Produkt umyje, navoskuje, vyleští a ochráni povrchy metódou nastriekať a zotrieť.
  • Poskytuje UV ochranu.
  • Odpudzuje vodu a minimalizuje opätovné usádzanie nečistôt.
  • Vyčistí lak, sklá, zrkadlá, chrómové diely, plasty.
  • Poskytuje prevenciu proti jemný škrabancom.

 

Kolesá a disky

Pre dokonalý vzhľad auta sú potrebné aj perfektne umyté disky a oživené pneumatiky a plasty.

Vyčistenie a vyleštenie diskov je s Ecoautowash úplné jednoduché.

    1. Nastriekajte Universal Cleaner na disky, nechajte niekoľko sekúnd pôsobiť.
    2. Vyleštite do vysokého lesku s mikrovláknovou utierkou.

 

 

Očistenie a oživenie pneumatík

    1. Nastriekajte Eco Tyre & Cockpit Polisher na bočné steny pneumatík.
    2. Zotrite mikrovláknovou utierkou, aby ste dosiahli matný vzhľad nových pneumatík. Ak chcete dosiahnuť lesklý vzhľad, nechajte nastriekanú vrstvu prirodzene zaschnúť.

 

 

Vyčistenie interiéru a oživenie plastov

Výhodou autokozmetiky Ecoautowash je jej viacúčelovosť. Ecoautowash Universal Cleaner vyčistí nie len disky, ale aj škvrny na poťahoch a plastoch v interiéri vozidla. Stačí nasprejovať a zotrieť.

Ecoautowash Eco Tyre & Cockpit Polisher oživí nielen pneumatiky a všetky gumené diely, ale aj všetky plasty v interiéri a exteriéri. Stačí nasprejovať a zotrieť.

 

Podľa našich prepočtov pri súčasných cenách autokozmetiky Ecoautowash si dokážete kompletne vyčistiť interiér a exteriér auta, navoskovať a ochrániť proti vonkajším elementom za 2,50€.